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Eat your cherries or have them eaten??

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Author Topic: Eat your cherries or have them eaten??  (Read 783 times)
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« on: June 07, 2012, 09:06:01 am »

Yes, sexy, it's time to: Eat your cherries or have them eaten??

Comments?? You can comment as you wish...
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« Reply #1 on: June 07, 2012, 09:08:00 am »

Much to Eat your cherries or have them eaten??

....
And: Now this June 2012, Langdonart paintings are at the beautiful and big The Artists Alley, 863 Mission Street, Across Bloomingdales Mall, Between 4th & 5th Streets, in San Francisco, California  415 522 2440 / 415 259 6584   www.langdonart.com Please ask to see these Langdonart paintings and do tell:ontart@yahoo.ca
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« Reply #2 on: October 05, 2012, 08:23:39 am »

Heard something yesterday about cherries again:
it helps to stop to start gout; was it that the news?

Of course, we are talking about fresh cherries!!!


Au revoir,
hugs!

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« Reply #3 on: December 21, 2012, 04:45:44 pm »

To save your life as inflammation is in your body every day
because it does break down now matter what age,
now is the time to eat fresh again, especially cherries!!!
Au revoir,
hugs! Keep care!
www.langdonart.com

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« Reply #4 on: December 22, 2012, 09:43:21 am »

Is there a science for eating cherries?

www.langdonart.com

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« Reply #5 on: December 23, 2012, 08:08:30 am »

Did you know about the anti-inflammation cherries?

www.langdonart.com

http://www.simplesite.com/GladysAndLangdonart/152009581
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« Reply #6 on: December 26, 2012, 08:48:23 am »

This is the time to eat fresh cherries!

I can not find the english version to this, maybe you can and tell me?
Cerises
Quoi de meilleur qu'une bonne cerise fraîche dégustée à même sa tige ? Oui, sans aucun doute, l'été est arrivé !Variétés
•Il existe deux catégories générales de cerises : les cerises douces et les cerises sûres. Plus précisément, les cerises douces englobent les variétés Bing, Regina, William et Napoléon. Les cerises sûres incluent les variétés Morello, Kentish et Driotte.
•Les cerises blanches, qui sont en fait jaunes avec un soupçon de rouge, sont de nos jours de plus en plus appréciées.
Disponibilité
•Offertes du printemps à l'automne dans la plupart des marchés, les cerises sont en saison de pointe au début de l'été.
Achat
•Choisissez de grosses cerises dodues et luisantes dont la tige est bien verte. Les cerises trop mûres perdent leur lustre. Les cerises qui ne sont pas assez mûres sont dures et leur couleur est fade.
•Les cerises douces doivent être bien fermes, sans être dures, et doivent présenter une belle couleur foncée.
•Les cerises sûres doivent être moyennement fermes et de couleur vive.
•Choisissez des cerises dont la tige est présente. Sans leur tige, elles sont plus exposées aux bactéries et à la moisissure.
Conservation
•Réfrigérez pendant 3 jours les cerises non lavées emballées dans du plastique.
Préparation/cuisson
•Rincez les cerises à l'eau froide et laissez-les s'égoutter en une seule couche sur un essuie-tout, et ce, juste avant de les utiliser. Enlevez la tige juste avant de consommer la cerise.
•Les cerises sûres sont à leur meilleur lorsqu'elles sont cuites. Utilisez-les dans vos plats au four et dans les sauces.
•Utilisez une dénoyauteuse à cerises pour enlever les noyaux en vue de faire des confitures ou des tartes.
Conseils
•Les cerises agrémentent la salade de fruits autant que la salade verte.
•Servez les cerises bien froides, à peine sorties du réfrigérateur.
•Les cerises accompagnent à merveille toute volaille.
http://www.kraftcanada.com/fr/cooking-tips/Ingredients101/Fruits/Cherries.aspx

Here are in english some cherries recipes which I have not tried; do tell me... after you tried one:
http://www.kraftcanada.com/en/recipes/search/searchresults.aspx?#cm_re=1-_-1-_-NewSearch&searchtext=cherries&u2=cherries&scope=all&start=1&rsort=&scopetype=GWSKCEn-Recipes




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« Last Edit: December 26, 2012, 09:14:02 am by Artiste » Report Spam   Logged
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« Reply #7 on: January 10, 2013, 10:09:21 am »

This is the time to eat FRESH cherries to reduce or prevent inflammation...
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« Reply #8 on: March 02, 2016, 01:08:31 pm »

Since I am not the only one who enjoys eating fresh cherries near or after Christmas, I must eat a great many to reduce or prevent inflammation !

And now 2 days ago, heard of the French Quebec TV station that MAPLE SYRUP is also anti-inflammatory !

You can get it in Canada as well as in the United States where both countries have such trees and producing Maple Syrup - Syrop d'erable !

Make yourself easily some Pain dore - yes, French toast and add Maple Syrop on it and tell me if you enjoyed eating that ....

au revoir, hugs !

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